Wethouder Raat oppert steigerdoeken nieuwe situatie Hudson’s Bay

De Amstelveense wethouder Herbert Raat ziet bij de verbouwing van het oude V&D-pand naar de Hudson’s Bay graag dat er steigerdoeken komen met foto’s van de nieuwe situatie. “Zo kunnen Amstelveners zien hoe het gaat worden en ziet het er tijdens de verbouwing veel beter uit.”

Omdat het gemakkelijker is geworden om grote steigerdoeken te bedrukken, worden deze steeds vaker gebruikt voor schreeuwende reclames. Raat vindt het echter een goed plan om de steigerdoeken te laten bedrukken met de artist impression van de de nieuwe Hudson’s Bay. Hij wijst daarbij op voorbeelden uit bijvoorbeeld Venetië. Maar ook in Nederland wordt het trucje al toegepast, zoals bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort (zie foto).

Raat: “Vorige week heb ik dit idee laten voorstellen aan de eigenaar ASR van het pand. Zij reageerden positief en gaan erover nadenken. Goed nieuws dus.”

Zoals het er nu naar uitziet opent Hudson’s Bay medio 2018 de deuren. De filosofie van het warenhuis is dat aan alle kanten toegankelijk is. Dit betekent dat er nu ook een ingang komt aan de kant van de Meander in plaats van de huidige dichte wand.

Foto steigerdoek: