Finale Popprijs Amstelland 2017 in P60

And the winner is…Op zaterdag 6 mei 2017 vindt de finale van Popprijs Amstelland 2017 plaats in het Amstelveense P60. Ook dit jaar gaan de finalisten weer de strijd aan om de titel en een groots prijzenpakket. Het vakkundige jurypanel dat de finalisten beoordeelt bestaat uit: Maaike Veeningen, Lennard Gols, Klaas Leegwater, Margot Landeweerd en Gerard Lohuis.

Na twee spannende voorrondes in N201 Aalsmeer vindt op zaterdagavond 6 mei de spannende finale van Popprijs Amstelland 2017 plaats in P60. Bij de voorrondes hebben Take No Prisoners, Total Seclusion, The Estate en Last Minutes zich weten te verzekeren van een plaats in de felbegeerde finale door de jury te overtuigen van hun talent. Lokaal talent Mick Roché heeft met zijn band MICK de wildcard weten te pakken door de meeste publieksstemmen voor zich te winnen. Op 6 mei zetten de vijf finalisten alles op alles om aan het eind van de avond met de titel ‘Winnaar Popprijs Amstelland 2017’ en het grootse prijzenpakket – dat beschikbaar is gesteld door Popprijs Amstelland en haar officiële partners – naar huis te gaan.

Vakjury
Nadat vorig jaar o.a. Xander de Buisonjé en Ferry Roseboom (Excelsior Recordings) plaats namen achter het jurybankje, komt Popprijs Amstelland ook dit jaar weer terug met een vakjury, samengesteld uit personen die allemaal op de één of andere manier afkomstig zijn uit de diverse aspecten binnen de muziekindustrie. Ook dit jaar zal Maaike Veeningen (Wethouder Cultuur) weer plaatsnemen achter het jurybankje als juryvoorzitter. De jury wordt gecompleteerd door Gerard Lohuis (Directeur P60), Lennard Gols (Cultuureducatie Amstelland), Klaas Leegwater (LiveXS, OOR) en Margot Landeweerd (Tornado Concerts). Als collectieve jury beoordelen zij de bands op techniek, originaliteit, creativiteit en podiumpresentatie. Een belangrijke factor voor podiumpresentatie is ook de interactie met het publiek, dus wie weet juicht u uw favoriet de prijzen in.

Prijzenpakket
Het prijzenpakket waar de bands dit jaar om strijden bestaat uit een dag opnemen in de studio van Studio Peggy 51, 400 custom plectrums met opdruk vrijgegeven door Gooise-Gitaren.nl & Plectrum-online.nl, een fotoshoot in de studio of op locatie door Jeroen Otto Fotografie, drie maal de muzikantengids vrijgegeven door Libris Venstra Amstelveen en een goodiebag van Jack Daniel’s Tennesee Whiskey.

Zaterdag 6 mei 2017 // zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €5,- // zaal €7

Meer informatie: P60