Informatieavond over spataderen

Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen organiseert op dinsdag 19 april een informatieavond over spataderen. Het vaatteam in Ziekenhuis Amstelland is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en informeert u over de behandeling.

Tijdens de avond vertellen zij uitgebreid over de drie technieken die worden toegepast in Ziekenhuis Amstelland voor de behandeling van grote spataders:

  • Lasertechniek (EVLT);
  • VNUS Closure;
  • Clarivein: Een nieuwe en bijna pijnloze behandeling met goede resultaten.

‘Tijdens de eerste afspraak maken we een echo van de benen waardoor we weten wáár de spatader zich precies bevindt’, vertelt Ariën Stigter, (vaat)chirurg. ‘Daarna vragen we uitgebreid naar de klachten en kijken we naar de uiterlijke kenmerken van de benen. Na ongeveer 1,5 uur weten we welke behandeling het beste past bij de patiënt en dat bespreken we met elkaar.’

Goed voorbereid naar het spreekuur? Laat u zich dan nu al goed informeren over de mogelijkheden die er zijn.

Inloop is om 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur. Locatie Ziekenhuis Amstelland/Ontmoetingsruimtes. Er is vanaf 20.15 de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
De avond geen vervanging van het persoonlijke spreekuur met de (vaat)chirurg is en uw persoonlijke situatie kan niet tijdens de bijeenkomst worden besproken. 

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze bijeenkomst op de website van Ziekenhuis Amstelland.