Koningsproeverij met veiling voor KiKa bij Brasserie Paardenburg

Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel organiseert op 26 april een Koningsproeverij met veiling voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Deze unieke proeverij werkt als volgt: deelnemers brengen een mooi, leuk of waardevol item mee dat kan worden geveild. KiKa ambassadeur en veilingmeester Ad Westerhof bepaalt de startwaarde van alle ingebrachte stukken. Als dank voor hun inbreng kunnen deelnemers voor € 17,50 genieten van een heerlijke Koningsproeverij in de Brasserie.

De deuren gaan om 17.00 uur open, u kunt zich aanmelden via 020 – 496 12 10 of de Brasserie Paardenburg website. Het aantal beschikbare plaatsen voor deze deal is beperkt.

Op dit moment is er een flink aantal stukken ingebracht, zoals voor vier personen FC Twente tegen Ajax. Een bierproeverij voor acht personen in het Arendsnest, vier personen golfen en dineren op de Haarlemmermeersche, fotoboeken van Warhol, Elvis, Brigitte Bardot. Een dag racen op het circuit van Zandvoort. Kika Golfballen, proeverij in Het Amsterdamse Proeflokaal, een strip van Youp van t Hek. Een BBQ in de tuin van Brasserie Paardenburg voor acht personen, een elektrische KiKa scooter, schoonheidspakketten en een Canondale Mountain bike.

Brasserie Paardenburg
Amstelzijde 55
1184 TZ Amstelveen