Magic Circus deze maand terug in Amstelveen

Het Magic Circus komt deze maand traditiegetrouw vanaf Goede Vrijdag (14 april) tot en met tweede paasdag (17 april) naar Amstelveen Middenhoven naast de Meent. Deze keer met een nieuwe show onder de titel ´Te Koop´.

Een mini-paardje als rekenwonder, hoelahoep acrobatiek, comedy en luchtacrobatiek uit Polen. Dit is allemaal in het Magic Circus te zien. Ook zal de Houdini-dwangbuisontsnapping worden uitgevoerd in een opengesperde ijzeren haaienkaak. De Letse Stepan Stafik moet uit de dwangbuis ontsnappen voordat de kaak dichtklapt. Zal het lukken of wordt het een Freek Vonkje?

De circuskassa is vanaf een uur voor de voorstelling geopend, kaarten kosten tussen de €10,- en €19,- euro. Voorverkoop is bij alle Primera-vestigingen en online via www.magic-circus.nl. Het circus biedt ook de mogelijkheid om online een sociaal ticket te kopen. Deze tickets kosten €5,- extra. Hiermee kunnen meer ouderen, gehandicapten en mensen met minder geld de show beleven. Zo kunt u ook vreugde kopen voor een ander.