Nieuw thuis gezocht: Clooney

Ik wil mij heel graag aan u voorstellen. Mijn naam is Clooney is een jonge Stafford reu van bijna twee jaar oud. Helaas heb ik niet veel geluk gehad in mijn jonge leventje. Ik zit midden in de pubertijd maar heb totaal geen opvoeding gehad (althans dat is wat ze hier over mij zeggen).

Ik ben gewoon een vriendelijke stuiterende clown en spring overal op en tegenaan. Ik zoek dus wel een baas die mij consequent dingen zal aanleren.
Tsja, en ik ben nogal enthousiast en lomp. Daarom word ik liever niet bij kleine kinderen geplaatst. Samen met honden zal ik nog wat begeleiding nodig hebben want ik ben zo lomp dat ik kleine hondjes snel pijn zou kunnen doen

Kort samengevat:  Ik zoek een geduldige consequente baas die actief met mij bezig wilt zijn en die geen kleine hondje en/of kleine kinderen in huis heeft

Ik hoop dat ik na vandaag iemand zijn hart heb veroverd. Dus word jij mijn nieuwe baasje? Laten we elkaar dan snel ontmoeten Misschien kunnen we samen even wandelen en met de bal spelen. Want dat is mijn favoriete bezigheid.

Meer info:
Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 020-6431440
E-mail: info@dierentehuisamstelveen.nl