Nieuw thuis gezocht: Kyara

Ik ben Kyara, een knappe aanhankelijke Duitse Herder teef van zes jaar. Ik woonde op een boerderij, maar dat helaas ging niet meer en mijn baasjes hebben toen afstand van mij gedaan. Omdat ik op een boerderij ben opgegroeid, moet ik nog een hoop leren. Zo kan ik in een vreemde omgeving of situatie nogal onzeker zijn.

Ik ben gewend om op het erf vrij te lopen en veel buiten te zijn. Ik leefde samen met een ander hondje (jack russel), paarden en koeien.
Met kleine dieren als konijnen, lammetjes, etc. kan ik niet overweg.

Dierentehuis Amstelveen zoekt voor Kyara een actief baasje die ervaring heeft met honden – liefst met herders – en van wandelen houdt.
Gezien de achtergrond van Kyara is ze het beste op haar plek bij een baasje met een grote tuin of erf.
Wordt u haar nieuwe baasje?

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 020-6431440
E-mail: info@dierentehuisamstelveen.nl