Spaans Trio Rodin speelt muzikale reis in Kruiskerk Amstelveen

Internationale klanken klinken op zondag 7 mei tijdens het optreden van Trio Rodin in de Kruiskerk Amstelveen. Trio Rodin is een veelbelovend Spaans pianotrio dat bestaat uit violist Carles Puig, celliste Esther García en pianist Jorge Mengotti. Onder de titel ‘Een muzikale reis’ laat het trio stijlen uit verschillende regio’s horen.

Voluit Spaans klinkt de virtuoze muziek van Tomás Bretón. Geïnspireerd door Vivaldi’s ‘Vier Jaargetijden’ laat Astor Piazzolla horen hoe een Argentijnse zomer en herfst moeten klinken en in het pianotrio van de Tsjech BedÅ™ich Smetana horen we de Boheemse wouden ruizen en de Moravische rivieren stromen.

Zondag 7 mei, aanvang 12.00 uur. Het concert duurt een uur. Inloop vanaf 11.30 uur. Er wordt geen entree gevraagd, wel is er na afloop een collecte. Kruiskerk Amstelveen, Van der Veerelaan 30a.  Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.