Het Stout Konijn Keutelfeest strijkt neer in de bieb

Stout Konijn is de veel te grote lievelingsknuffel van Douk. Vroeger was Stout Konijn klein, maar nu is hij groot. En hij houdt van keutelen. Grote mensen vinden dat stout, maar gelukkig weten alle kinderen dat Stout Konijn heel lief is.

Kom op zondag 7 mei naar ’t Hol van Stout Konijn in Bibliotheek Amstelland:
– de schrijver en illustrator lezen voor uit het Stout Konijn prentenboek;
– vind een keutel en knutsel je eigen KnuffelKeutel;
– met je KnuffelKeutel doe je mee aan de KeutelCasting voor StoutKonijn.TV!

KnuffelKeutels?!
De keutels van Stout Konijn zijn geen gewone keutels… het zijn KnuffelKeutels! En die zijn hééél speciaal! Vind een keutel en knutsel deze tot jouw eigen KnuffelKeutel. Wanneer je je KnuffelKeutel knuffelt krijgt deze heel veel KnuffelKracht… en jij ook!
Voorpret: Lees de KeutelKrant op stoutkonijn.nl
Maar waar is Stout Konijn nu?
Volg Stout Konijn via social media: #stoutkonijn of kijk op stoutkonijn.nl

Over de makers
Stout Konijn is een verhaal van kinderboekenschrijver Douwe-Sjoerd Boschman en illustrator Ricardo Makosi. Ze hebben beiden een achtergrond in gamedesign en wilden iets bedenken in dit digitale tijdperk dat analoog en lekker vies voor kinderen is! Ga ook lekker buiten spelen en (stout) ravotten! Stout Konijn staat voor je eigen ding doen, je hart volgen, knuffelen & keutelen en vooral jezelf blijven!
Stout Konijn is voor het eerst gezien op Vlieland tijdens Into The Great Wide Open 2013 en sindsdien bekend van diverse festivals. In 2017 is het meer dan 4 meter hoge knuffelkonijn zelfs het hele jaar door te knuffelen in de bibliotheken van Amsterdam! Kijk op stoutkonijn.nl en ontdek in welke bieb ’t Hol van Stout Konijn nu is!

Het Stout Konijn Keutelfeest!
zondag 7 mei
11.00-12.00 uur
Stadsplein, Amstelveen

3 tot 6 jaar. Prijs €4,50 Pashouders €3,50