Thrillerschrijfster Wendela de Vos presenteert eerste gedichtenbundel

Thrillerschrijfster Wendela de Vos presenteert op dinsdag 16 mei haar eerste gedichtenbundel ‘Waar leg ik mijn hart’ bij boekhandel Venstra. Tijdens de presentatie gaat redacteur en presentator Jos van Hest in gesprek met de dichter, die daarna zelf zal voorlezen uit ‘Waar leg ik mijn hart’, een verhaal in gedichten over liefde en leven, overeind blijven in de storm en onderhandelen met God.

Wendela de Vos (1947) vormt samen met Atie Vogelenzang (1955) het schrijfduo Tupla Mourits/Tupla M.. Hun debuut, de literaire thriller Vrouwelijk naakt, verscheen in 2005 bij De Arbeiderspers en won de Schaduwprijs 2006 voor beste thrillerdebuut.

De debuutbundel van Wendela de Vos is de negende bundel in de poëziereeks Open van Uitgeverij Kontrast.

Dinsdag 16 mei, om 16:00 – 18:00 uur. Boekhandel Libris Venstra,Stadsplein 102 A in Amstelveen. Toegang is gratis. Aanmelden via: [email protected]