Vive la France 2 ontkurkt de mooiste chansons in Schouwburg Amstelveen

Na het grote succes van Vive la France kon een vervolg niet uitblijven. In de geheel nieuwe voorstelling  ‘Vive la France 2’ schitteren Philippe Elan, Renée van Wegberg en Rolf Koster. Dit drietal neemt de bezoekers mee op herkenbare reis langs de mooiste muziek van Frankrijk. Het beste repertoire van o.a. Jacques Brel, Edith Piaf en Charles Aznavour, maar ook muziek van artiesten als Stromae passeren de revue. Vive la France 2 is op zaterdag 29 april te zien in Schouwburg Amstelveen.

Vive La France 2
Hoe hou je het vakantiegevoel vast? Luister naar de muziek van de zoete herinnering. Dus voilà: de beste chansons worden ontkurkt. In Vive la France 2 nemen drie topzangers u mee op reis langs de mooiste muziek van ‘la douce France’. Met het live combo brengen ze terras en Tour dichtbij. Net als bij de eerste succesversie van Vive la France, maar nu met nóg meer vertrouwde hits.
Deze keer laden de zangers en het live combo hun auto vol met het beste repertoire van Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Stromae, Michel Fugain, Jacques Brel, Dalida, Gérard Lenorman, Julien Clerc, Edith Piaf, Adamo en andere grote namen van het Franse lied. Samen met het publiek maken ze een muzikale reis, via romantisch Parijs naar de Cote d’Azur, slingerend langs dromerige dorpspleintjes, sfeervolle wijnhuizen en bistro’s. Ruik de geur van vers gebakken stokbrood en lavendel en proef van de Franse cultuur. En van de liefde, natuurlijk. Stap in en geniet mee.

Zaterdag 29 april in Schouwburg Amstelveen. Aanvang 20.00 uur.