Wijnproeverij voor Kika in het Cobra Museum

Wijnproeven voor het goede doel. Vinologen Charlotte van Zummeren en Henk Hoogeweegen presenteren op zondag 30 april een aantal mooie wijnen in het Cobra Museum. Deze actie is bedoeld om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar kinderkanker (Kika).

Doelstelling van Kika is om in 2025 95% van de kinderen met kanker te genezen. Nu is de kans op overleven 75%. Bij de entree van de wijnproeverij zal een bijdrage gevraagd worden van 15 euro. Deze gaat volledig naar Kika. Daarnaast gaat nog eens 10% van de verkochte wijnen extra naar Kika. Het museum geeft 50% korting als u geen museumjaarkaart of een andere kortingskaart heeft.

Vinologen en muziek
Henk importeert kwaliteitswijnen in het bijzonder uit Frankrijk, Spanje en Italië. Charlotte heeft als freelance wijnjournalist naam gemaakt. Bij de opening houdt zij een korte inleiding.
‘Thuis bij Bant’ verzorgt de muzikale omlijsting. ‘Bant’ brengt een nieuw geluid in de Nederlandse a capella close harmony wereld. Binnen de rijke schakering aan repertoire, van klassiek tot modern, van verstilde ballad tot swingende rock en van ver weg tot heel dichtbij, is er vooral veel ruimte voor inhoud, expressie, interactie en improvisatie.

De wijnproeverij vindt plaats in het Cobra Museum van 14.00 tot 17.00 uur.
Graag vooraf via de mail aanmelden bij ch.hoffmans@planet.nl