Aalsmeer trots op Noord-Hollands beste ondernemer Loogman

De Aalsmeerse wethouder economische zaken Ad Verburg heeft namens het college van B&W van Aalsmeer Ger Loogman gefeliciteerd.  De Aalsmeerse ondernemer sleepte vorige week de titel Beste Onderneming van Noord-Holland binnen. “De Loogman Groep is na de Dutch Flower Group en Waterdrinker het derde Aalsmeerse bedrijf in 5 jaar dat de titel beste Onderneming van Noord-Holland mag dragen. De organisatie van Onderneming van het Jaar van Aalsmeer heeft Loogman voorgedragen voor de verkiezing in Noord-Holland, nadat dit bedrijf de Aalsmeerse verkiezing had gewonnen,” vertelt de wethouder trots.

Net als de jury is de gemeente Aalsmeer lovend over de Loogman groep. “Loogman schenkt aandacht aan en wil zorgzaam zijn voor hun medewerkers. Loogman werkt aan het milieu. Ze doen dat onder andere doordat zij zowel op het tankstation als in de wasstraten werken met vloeistofdichte vloeren en vervuild slib afvoeren. Ook het recyclen van water gebeurt binnen het bedrijf. Tevens is Loogman maatschappelijk betrokken door bijvoorbeeld, van de verkoop van wasbonnen door verenigingen, die vervolgens 50% van de wist zelf mogen houden. Loogman heeft met een 8,5 een hoge klantenwaardering.”