Amstelvener vanaf zondag welkom in drijvend poelzwembad

>Het zwembad aan de Poel wordt zaterdag 13 mei officieel geopend voor genodigden maar een dag later kunnen Amstelveners dan eindelijk terecht in het veelbesproken zwembad. Zondag 14 mei kan iedereen dan eindelijk gebruik maken van het drijvende bad in de Poel met terras en overdekte bar.

Naast het zwembad en de horecavoorziening, biedt Poel’s Up -zoals de recreatieve voorziening gaat heten- sportieve activiteiten aan zoals suppen en bootcamps. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom op deze nieuwe recreatieplek aan de noordelijke Poeloever even voorbij het raadhuis.

Rob de Ruyter van Poel’s Up: “We zijn er klaar voor en we hebben er enorm veel zin in. We hebben de afgelopen dagen proef kunnen draaien en we zijn goed voorbereid als het bad officieel voor genodigden opengaat op zaterdag 13 mei. Zondag 14 mei organiseren wij een open dag en is iedereen welkom voor een gratis frisse plons in het bad en een hapje en een drankje op ons terras.”

De enthousiaste uitbater vervolgt: “Het belooft een leuke actieve dag te worden en neem gerust je moeder mee, want het is Moederdag! Er zijn diverse demo’s en speciaal voor de opening een Supzilla. Om te zien of te ervaren wat dat is, dan zal je toch echt langs moeten komen. We gaan ook Stand Up Paddling boards verhuren en sportieve clinics en workouts organiseren. Met Poel’s Up willen we Amstelveners echt een nieuwe recreatievoorziening bieden.”

Poel’s up is gelegen aan de Laan Nieuwe Amstel 1B.
Open: ma-vrij 11.00-22.00 uur (vakanties vanaf 10.00); zat-zon 10.00-22.00 uur

Openingstijden zijn weersafhankelijk

Toegang zwembad: 5,- (maar zondag dus gratis).