Bijzondere inzamelingsactie Stichting Jarige Job in Stadshart

Het Stadshart is volgende week een pop-up shop rijker. Dan slaat Stadshart Amstelveen de handen ineen met Stichting Jarige Job om zoveel mogelijk kinderen een verjaardag te geven. Voor meer dan 61.000 Nederlandse kinderen is het niet mogelijk om hun verjaardag te vieren omdat er thuis te weinig geld is. Stichting Jarige Job zorgt ervoor dat kinderen een verjaardagsbox ontvangen en daarmee hun verjaardag kunnen vieren. In de week van 3 tot en met 11 juni kan elke Amstelvener bijdragen om samen zoveel mogelijk verjaardagsboxen te realiseren. Dit kan in de speciale pop-up ‘Jarige Job Shop’.

Bezoekers kunnen aan de hand van een verlanglijstje cadeaus voor in de verjaardagsboxen kopen en doneren in de Jarige Job Shop op het Nieuwe Loopveld tegenover C&A. In de Jarige Job Shop worden de gedoneerde cadeaus gesorteerd op leeftijd en geslacht. De vrijwilligers in de winkel informeren je verder over de actie en welke producten geschikt zijn voor donatie. De ondernemers in Stadshart Amstelveen dragen ook een steentje bij. Bij een groot deel van de winkels in Stadshart Amstelveen staan geschikte producten voor de actie herkenbaar uitgestald voor en in de winkel. Bij Albert Heijn wordt nog eens extra opgeroepen om ook producten te doneren voor de Voedselbank Amstelveen.

De pop-up Jarige Job Shop is geopend van zaterdag 3 juni tot en met 11 juni van 10:00 – 18:00 uur (maandag vanaf 13:00 uur en zondag en 2e Pinksterdag vanaf 12:00 uur). Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl