De Dijk trapt najaarstour af bij P60 Amstelveen

Op donderdag 31 augustus komt één van de meest bekende en succesvolste Nederlandstalige band die ons land kent terug in het oude vertrouwde Amstelveen. De Dijk is er namelijk weer voor de traditionele najaarsshow die ondertussen de status van heerlijke Amstelveense reünie heeft gekregen.

In de afgelopen 36 jaar brachten de mannen van De Dijk meer dan twintig albums uit, sleepten zij talloze prijzen in de wacht en toerden zij onvermoeibaar het land door. Maar de heren van de Nederpopband zijn gelukkig verre van versleten!

Eerder dit jaar brachten ze hun nieuwe album uit, ‘Groef’. Een album vol oude liedjes die een kek nieuw kostuum hebben aangekregen. In het ene nummer vieren ze feest als een Mexicaanse mariachiband, het andere verleiden ze je in een glimmend zijden pak.

“We gaan nu aan het publiek vragen om onze muziek opnieuw te beluisteren,” aldus Huub van der Lubbe. “En er komen liedjes voorbij die we meer dan dertig jaar niet meer hebben gespeeld. Die nu een nieuwe kans krijgen.”

Hitsingles als ‘Ga In Mijn Schoenen Staan’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Binnen Zonder Kloppen’ en ‘Bloedend Hart’, blijven natuurlijk niet achter. Ook met recente hitsingle ‘Liefje Liefje’ van het nieuwe album, laat de topband zien waarom ze al meer dan 35 jaar succesvol in het rockcircuit meedraaien.

Donderdag 31 augustus // zaal open 20:00 // aanvang 21:00 // vvk €27 // zaal €27

Meer informatie vind je hier.