Eenmalige vertoning docu ‘Whitney: Can I Be Me’ in Cinema Amstelveen

Gerenommeerd regisseur Nick Broomfield regisseert de documentaire over één van de grootste zangeressen aller tijden. ‘Whitney: Can I Be Me’ wordt op vrijdag 19 mei eenmalig vertoond in Cinema Amstelveen.

Whitney Houston was de meest bekroonde vrouwelijke artiest en daarmee het levende bewijs van een superster. Hoewel Whitney miljoenen dollars verdiende, meer opeenvolgende nummer één hits had dan The Beatles, en haar stem erkend werd als één van de beste aller tijden, was ze nooit vrij om zichzelf te zijn en stierf ze in 2012 aan een overdosis. Ze was slechts 48 jaar oud. Whitney: Can I Be Me is grotendeels gemaakt met nog nooit eerder vertoond materiaal en exclusieve opnames. De documentaire vertelt het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston, met inzichten van haar meest dierbaren.

Regie: Nick Broomfield
Met: Whitney Housten, Bobby Brown e.a.
Overig: documentaire | VS 2017
Duur: Circa 105 minuten geen pauze
Kijkwijzer:

Cinema Amstelveen. Vrijdag 19 mei, aanvang 20.00 uur.