Expositie Odette Muijsers in Kunstuitleen Amstelveen

In de Kunstuitleen Amstelveen vindt van zaterdag 13 tot en met zaterdag 27 mei een expositie plaats van kunstenares Odette Muijsers. Van 15.00 tot 17.00 is op 13 mei een Meet & Greet waarbij u kennis kunt maken met de kunstenares en haar kunst.

Odette Muijsers woont en werkt in Amsterdam en is in 1997 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. De belangrijkste inspiratie voor haar komt uit het dagelijks leven; voorwerpen die elke dag  te zien zijn en worden gebruikt.

‘Eten’ is ook een veelvoorkomend onderwerp in haar kunst. Op het moment zoekt zij hoe ze in haar werk eetgevoelens kan oproepen, zonder dat men daadwerkelijk eet. Herinnering aan eten, geuren, structuren, textuur.. Kan een keramiek voorwerp het water in je mond doen lopen?

Tekenen is altijd de basis maar daarna kan het keramiek, textiel of een schilderij worden. Odette probeert hierin zo min mogelijk regels op te leggen en zoekt naar een zo vrij mogelijke manier van werken.