‘De geurige man’ met Mike Boddé in Griffioen

Zijn boek Zupheul, Febbo, en de kleine Grakjesbembaaf, kortweg Jan geeft een inkijkje in het brein van Mike Boddé. Afwisselend volslagen idioot, geniaal, ontroerend, volstrekt willekeurig, geestig en dan weer onbegrijpelijk. Samen met een muzikant trekt hij er op uit om in het theater de boel een beetje te duiden. Donderdag 18 mei is voorstelling De geurige man te zien in cultuurcentrum Griffioen.

Mike Boddé is in zijn dromen heel vaak de schlemiel. In zijn boek schrijft hij over de meest bizarre dromen die hij heeft gehad. “De ene keer ben ik als piloot gedwongen zeer laag over een stad te vliegen, de volgende nacht ben ik getuige van een aanval van enorme ruimteschepen”, vertelt Boddé. “Maar net zo makkelijk ontmoet Mike in zijn dromen Mick Jagger, Simon & Garfunkel of Crosby, Stills, Nash & Young.’ De geurige man is een voorleesvoorstelling met muziek – humoristisch, maar geen cabaret.

Cultuurcentrum Griffioen. Donderdag 18 mei, aanvang 20.30.