Hackensaw Boys en Giant Tiger Hooch brengen Americana-rock naar P60

Antieke folk- en bluegrassmuziek uit de Appalachen klinkt weer hip, omdat de Hackensaw Boys er een flinke dosis hedendaagse rock ’n roll aan toevoegen. Geen covers of traditionals maar nieuwe songs van één van de opwindendste americana-bands. In het zeventienjarig bestaan van de band uit Virginia deelde ze al het podium met bijvoorbeeld The Flaming Lips, Cheap Trick en Modest Mouse. Donderdag 25 mei presenteren ze hun nieuwe songs in P60.

De support van de avond wordt verzorgd door Giant Tiger Hooch. Na het succesvolle debuutalbum ’76, vol schaamteloos jatwerk van de oude John Lee Hooker, RL Burnside en John Spencer zijn de anarchistisch ingestelde hufters Giant Tiger Hooch weer terug! Het nieuwe succesvolle album PANDA!PANDA!PANDA! is door de muziekpers met gemiddeld vier sterren ontvangen en dat is te danken aan Misha den Haring (T-99) & Ralph Verdult.

Donderdag 25 mei, zaal open 20.00 uur / aanvang 20.30 uur. Meer informatie: P60