Koekla neemt Kabouter Thijm mee naar het Amstelveens Poppentheater

Poppentheater Koekla maakt prachtig poppentheater met gevoel voor humor en verhaal. De poppen en het decor zijn tot in de kleinste details uitgewerkt. Dit keer spelen zij ‘Kabouter Thijm’, een verrukkelijke voorstelling over een kabouter, elfjes, bijtjes en een beetje magie voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kabouter Thijm woont in een gezellige pompoen in het bos. Hij is imker en zorgt goed voor de bijtjes. Als hij op een dag terugkomt van een fijne wandeling, staat er een klein varkentje bij hem op de stoep; verkleumd en hongerig. Kabouter Thijm neemt het Varkentje in huis en leert hem werkjes op de boerderij, zoals het maken van honing en het verzamelen van voedsel. Op een dag is de honing verdwenen. Wie heeft dat gedaan? Het varkentje, zijn vriendinnetje muis, de trol of het elfje?

Kabouter Thijm is zondag 7 mei om 14.30 uur te zien in het Amstelveens.
Kaartjes kosten € 8,50 en zijn te reserveren via 020-6450439, info@amstelveenspoppentheater.nl of www.amstelveenspoppentheater.nl