Modeblad Vogue tipt Amstelveens poelzwembad

Als het nieuwe poelzwembad binnenkort domein wordt van hippe modepopjes uit Amsterdam, dan kunnen we de webpagina van het modeblad Vogue de schuld geven.  Of de credits, zoals u wilt. Poel’s Up werd vorige week namelijk door Vogue opgenomen in een top 7 van beste bekende en verborgen buitenbaden in Amsterdam.

” Als een terras niet meer afdoende is en je liever een bigger splash maakt, dan kun je terecht bij deze bekende en wat verborgen zwembaden in en rondom Amsterdam. Waan je hier Romy Schneider in La Piscine, of trek gestaag baandjes om ondertussen ook aan je core te werken zoals kampioenzwemmer Francis Adirubasamy uit Life of Pi in een vintage Parijs-stijl zwembad,” is de introtekst die de samensteller van de Top-7 zonder gêne het web opslingert.  En dan doelen wij niet alleen op het woord baandjes…

Maar goed, Vogue noemt het zwembad felbegeerd en als Vogue het zegt dan is het zo. Op naar Poel’s Up!