Nieuw thuis gezocht: Kira

Hallo lieve mensen, ik ben Kira, een onbekende kruising van 1,5 jaar. Ik kom uit het buitenland, waardoor er over mijn verleden niet veel bekend is.

Ik ben een iets onzekere hond die tijd nodig heeft om te wennen. Als ik eenmaal gewend ben, ben ik gek op knuffels en spelen. Ik ben vind het heerlijk om buiten te wandelen!

Vroeger kon ik er niet goed tegen als vreemde mensen te dicht bij mij kwamen of als er hardlopers langs liepen. Mijn vorige baasje heeft hier met mij aan gewerkt waardoor het opgelost is en sindsdien gaat het goed.

Mijn verzorgers zoeken een rustig huisje voor mij waar ik de tijd krijg om te wennen, maar waar ook tijd is om met mij aan het werk te gaan. Ik kan nog niet zo goed tegen alleen thuis zijn. Het omgaan met vreemde mensen blijft ook nog een aandachtspuntje. Wel ben ik aan een bench gewend, daar voel ik mij veilig. Ook denken mijn verzorgers dat ik wel goed samen kan met een stabiele volwassen hond waarmee ik kan spelen en die mij het goede voorbeeld kan geven.

Wie bied mij dat leuke huisje?

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 020-6431440
E-mail: info@dierentehuisamstelveen.nl