Nieuw thuis gezocht: Kreta

Hallo, ik ben Kreta, een gecastreerde kater van ongeveer 1 jaar oud. Voordat ik hier binnen kwam met een groep andere katten, was ik een zwervertje.

Ik ben nieuwsgierig, maar wel onzeker. Met veel geduld, liefde en een snoepje  vind ik het uiteindelijk toch wel fijn om geaaid te worden. Ook kan ik prima met andere katten en weet ik hoe de kattenbak werkt.

In het begin zou ik het fijn vinden om wat tijd en ruimte te krijgen om te wennen, met de mogelijkheid om me te verstoppen als alle nieuwe dingen mij te veel worden. Ook zou ik het fijn vinden om in een afgesloten tuin of op een afgesloten balkon te kunnen komen, zodat ik toch mijn frisse neus kan halen zonder weg te kunnen lopen. Mijn verzorgers zeggen dat zij mij het liefst bij een sociaal kattenmaatje plaatsen.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Telefoon 020-6431440, e-mail info@dierentehuisamstelveen.nl