Nieuw thuis gezocht: Lindos

Hallo ik ben Lindos! Ik ben een nieuwsgierige ex-kater van 1 jaar. Voordat ik hier kwam te wonen ben ik een zwervertje geweest.

Ik ben nieuwsgierig, maar vind mensen nog wel wat spannend. Met veel geduld en liefde en een lekker snoepje laat ik mij uiteindelijk wel aaien. Hier woon ik samen met andere katten en dat gaat prima.

In het begin heb ik wel wat tijd nodig om aan mijn nieuwe huisje te wennen. Daarbij maak ik graag gebruik van verstopplaatsen zodat ik daar vandaan rustig de omgeving kan verkennen. Ook zou ik het fijn vinden om bij een gezellig kattenvriendje te komen wonen. Helemaal blij maakt u mij met een tuin of afgesloten balkon, zodat ik af en toe lekker naar buiten kan.

Komt u mij halen om mij een nieuw huisje te geven?

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12
Tel.: 020-6431440
E-mail: info@dierentehuisamstelveen.nl