Nieuw thuis gezocht: Marlow

Hallo, ik ben Marlow, een knappe zwarte gecastreerde kater van ongeveer 1 jaar oud. Ik ben hier opgevangen nadat ik rond gezworven heb op een camping.

In het begin was ik hier heel bang, mensen vond ik maar eng. Nu begin ik te wennen en blijf ik rustig liggen als ik mensen zie. Onverwachte bewegingen vind ik nog wel eng. Daarom zeggen mijn verzorgers dat zij mij niet bij jonge kinderen of honden plaatsen. Met andere katten vind ik het wel gezellig, zolang ze niet te dominant zijn. Vooral met Tinos kan ik het goed vinden. Zou toch super leuk zijn als ik samen met Tinos zou kunnen verhuizen naar een nieuw huisje.

Mijn verzorgers zoeken voor mij een geduldig baasje waar ik de tijd krijg om te wennen en waar ik wat verstopplaatsen heb. Vooral omdat het eventjes kan duren voordat ik mijn nieuwe baasjes vertrouw.

Wie oh wie biedt mij dat liefdevolle huis?

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl