Nieuw thuis gezocht: Sjaan

Hallo, ik ben Sjaan, een gesteriliseerde poes van 10 jaar oud.

Mijn vorige baasjes hebben mij hier heen gebracht omdat ik niet zo goed overweg kon met de komst van hun baby. Ik raakte daar een beetje van in de stress waardoor ik af en toe in huis plaste en poepte. Sinds ik hier zit is dat over en doe ik alles weer netjes op mijn wc, de kattenbak.

Ik doe meestal lekker mijn eigen ding, maar vind het ook heerlijk om geaaid te worden hoor! Ook vind ik het heel fijn om lekker naar buiten te kunnen, maar een balkonnetje waar ik lekker in het zonnetje kan liggen vind ik ook prima.

Mijn verzorgers hier zoeken voor mij een rustig huisje, het liefst zonder kinderen, of zij moeten al wat ouder zijn.

Geeft u mij dat fijne huisje waar ik zo naar verlang?

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl