Open dag ponymanege Equito

Met het thema ‘Ponydromen en Droompony’s vindt op zondag 21 mei een open dag plaats op ponymanege Equito. Tussen 10.30 en 17.00 uur zijn er diverse shows en activiteiten, om zo de ruiters én de pony’s te leren kennen.

De ruiters laten in verschillende shows zien waar zij van dromen. Een springshow, een dressuur clinic en ook grondwerk (waarbij je op de grond met je pony samenwerkt) staan op het programma. Tot slot wordt aan het einde van de dag in het rassendefilé de droompony van Equito gekozen.

Tijdens het ponyspelletjestoernooi strijden twee ruiterteams om de felbegeerde Equito Wisselbokaal. Bij meerdere ponyspellen meten zij hun krachten. Bezoekers kunnen zelf ook aan de slag, bijvoorbeeld met een speurtocht of kleurplaat. Of met een proefles op Ollie het voltige-oefenpaard. Ook kunnen kinderen onder begeleiding een rondje stappen op één van de pony’s.

Verder is er een kraam met tweedehands ruiterspullen, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan Brooke Hospital for Animals. De toegang van de open dag is gratis.

Ponymanege Equito
Kalfjeslaan 49, Amstelveen