P60 Guilty Pleasure Night: Queen Forever en DJ Appelmoes

Na het succes van vorige edities verzorgt P60 opnieuw een Guilty Pleasure Night waarin een legendarische band centraal staat. Op zaterdag 20 mei kun je genieten en meezingen met de onweerstaanbare songs van Queen en de meest herkenbare tunes van hitmachine DJ Appelmoes.

De Nederlandse tributeband Queen Forever doet bij elk concert het publiek en vooral de kenners versteld staan van de onnavolgbare wijze waarop alle hitnummers worden vertolkt. Alles wordt live gespeeld, dus ook de hit ‘Barcelona’ zonder orkestbanden. Qua sound komt de band griezelig dicht in de buurt van het origineel en ook in de visuele presentatie weten de topmuzikanten Queen waarheidsgetrouw neer te zetten .

Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een overtuigende Freddy Mercury. Zanger Timothy Drake weet tijdens de show, met aan zijn zij Brian May vertolker, gitarist Jouke Westerhof, de legendarische zanger op grandioze wijze weer tot leven te brengen. In onder andere Spanje, Italië, Groot Brittannië, Duitsland en Mexico oogstte de band inmiddels groot succes. Timothy heeft zelfs de eer gehad om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen zingen, wat zeker iets zegt over zijn geloofwaardigheid en likeability als Freddie Mercury.

Na het concert gaat het feest door met DJ Appelmoes achter de draaitafels. Hij staat garant voor een arsenaal aan vergeten hits, oude klassiekers en nieuwe pareltjes.

P60. Zaterdag 20 mei, zaal open 20.30 uur / aanvang 21.30 uur.