Poelzwembad gesloten vanwege werkzaamheden

Het zwembad in de Poel is sinds vandaag gesloten vanwege werkzaamheden. Uitbater Rob de Ruyter laat in een reactie weten dat het gaat om geplande werkzaamheden om de veiligheid te waarborgen. “Als het gaat regenen, wordt het erg glad rondom het zwembad. De maatregelen moeten de gladheid zoveel als mogelijk beperken, voor zover je dat natuurlijk tegengaat bij een zwembad.”

Het zwembad werd afgelopen zaterdag geopend, zondag werd er gelijk een open dag gehouden. “Afgelopen weekend hebben we dit probleem opgelost met speciale lopers, maar dit betrof slechts een tijdelijke oplossing. Met deze werkzaamheden hopen we in samenwerking met de gemeente het zwembad veiliger te maken,” laat hij desgevraagd weten.

Via de facebookpagina van Poel’s Up is te lezen dat het zwembad woensdag weer open gaat.