Politie Amstelveen flitst woensdag op bestelling

Woensdag 10 mei heeft de Amstelveense politie een actie waarbij Amstelveners verzoeken kunnen indienen waar de politie volgens hun moet controleren.

Via facebook heeft de politie een ‘evenement’ aangemaakt waar gereageerd kan worden met locaties, maar waar de politie ook updates plaatst van de resultaten. Er wordt fanatiek gereageerd door Amstelveners. Reacties dat het een goede actie is met daarbij suggesties voor controlelocaties, maar ook reacties dat de politie beter boeven kan gaan vangen.

Een paar locaties die veel genoemd worden zijn de Beneluxbaan en de Amsteldijk Zuid. Ook de Sportlaan, de Noorddammerweg en de Punter worden meerdere keren genoemd. Een greep uit de andere suggesties zijn de Kringloop, Jane Adamslaan, Van Heuven Goedhartlaan en diverse andere straten en wegen door heel Amstelveen. Ook komen er verzoeken binnen voor controle op scooters op het Kazernepad, die daar niet thuis horen, en diverse schoolzones waar stevig doorgereden zou worden.