PROEFvoorstelling Percossa in Griffioen

Straattheater op het toneel. Percossa staat garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor. In deze PROEFvoorstelling ofwel ‘Testcase’ gaan ze terug naar de essentie van dit alles. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien; u mag het zeggen! Stap op donderdag 11 mei in cultuurcentrum Griffioen binnen in deze intieme setting vol spektakel en kom oog in oog te staan met de mannen van Percossa.

Testcase
We horen de hartslag van het ongeboren kind, zien de mannen puffen bij de bevalling. Ze concerteren virtuoos met badeendjes en laten zien dat mannen achter buggies stoer zijn. Ze kunnen goochelen, ze leven de heldendromen van hun zonen en vrezen het moment waarop hun dochters het huis verlaten. Voor hun nieuwe theatervoorstelling haalt Percossa haar inspiratie uit persoonlijke ervaringen met het vaderschap. Ze zijn rauw en goudeerlijk. Een ding is zeker: het is een knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek. Testcase geldt als proeftuin voor de nieuwe voorstelling van Percossa die vanaf oktober 2017 in try out gaat en zijn première beleeft op 14 november 2017.

Donderdag 11 mei, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen.