RTVA genomineerd voor beste Leerbedrijf van het jaar

RTV Amstelveen is genomineerd voor de titel beste leerbedrijf van het jaar. Deze prijs wordt sinds 1996 jaarlijks uitgereikt en is een initiatief van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

De Amstelveense lokale omroep werd voorgedragen door een medewerker van de SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Deze medewerker gaf te kennen onder de indruk te zijn van de betrokkenheid van RTVA bij mbo-leerlingen. Daarnaast wordt bijzonder gewaardeerd dat jongeren ‘met een rugzakje’ ook volop kansen wordt geboden.

RTVA zal eerst meedingen in een provinciale ronde. Een jury bepaald welke bedrijven naar de landelijke eindronde gaan. De winnaar Beste leerbedrijf van Nederland staat een jaar lang in de schijnwerpers.