Gewonde bij vecht-/steekpartij Gasperiflat Uithoorn

Bij de Gasperiflat in Uithoorn heeft vanavond een vechtpartij plaatsgevonden waarbij mogelijk is gestoken. Tijdens de vechtpartij zou er ook met stenen zijn gegooid. Er is in ieder geval één dader in de kraag gevat. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De vechtpartij zorgde voor een massale toeloop van hulpdiensten. Volgens een bewoner waren er maar liefst twaalf politieauto’s, drie politiemotoren, twee ambulances en een traumahelicopter ter plaatse.

De politie doet op dit moment verder onderzoek.

UPDATE: Sam Hagens van NH-Nieuws meldt dat de vechtpartij gevolg is van frustraties rond illegale prostitutie.

Er komen verschillende lezingen binnen. Tegenover RTVA verklaart een getuige dat een grote groep jongeren tussen ongeveer veertien en zestien jaar vanaf een dak met stenen aan het gooien was.

Foto’s: Jordy de Breet en KaWijKo Media / Ricardo Neeskens