Superjuffie/SuperMeesverkiezing Amstelveen en Omstreken van start

Boekhandel Libris Venstra organiseert voor de derde keer de verkiezing voor de Superjuffie/SuperMees van Amstelveen en Omstreken. Superjuffie is de hoofdpersoon in de boeken van Janneke Schotveld. Een juf die kan vliegen en dieren kan redden. Mees Kees, invalmeester uit de boeken van Mirjam Oldenhave, leert het vak en wordt daarbij geholpen door de leerlingen. Dat leidt tot hilarische situaties. Kinderen die vinden dat hun juf of meester is te vergelijken met Superjuffie en Mees Kees kunnen haar of hem bij boekhandel Libris Venstra nomineren. Dat kan door de flyer in te vullen en in de winkel in te leveren tot uiterlijk zondag 11 juni a.s.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Drie genomineerden juffen of meesters krijgen uiterlijk vrijdag 16 juni bericht en worden met hun klas op donderdag 22 juni in boekhandel Libris Venstra verwacht. Wethouder van Onderwijs, Maaike Veeningen, maakt bekend wie de ultieme Superjuf of SuperMees is. Voor de juf of meester is er een mooie prijs en voor de klas een boekenpakket.