Swingende blues met Dog’s Dinner in Alleman

In het kader van Blues in de wijk vindt op vrijdag 25 mei in Wijkcentrum Alleman te Amstelveen het optreden plaats van de kersverse bluesband Dog’s Dinner. De band werd begin dit jaar geformeerd met een paar sterke muzikanten en zanger Arne Goossens.

Voorheen maakten ze furore onder de naam Blueshaker. Nu zochten Arne (zang), Mick (bas), Peter (drums) en Andy (gitaar) stad en land af naar die ene sound die dwars door je ziel snijdt. Tonen die ráken, muziek met zeggingskracht, magie en emotie, soulful rock, rhythm & blues in één. De muziek van Dog’s Dinner sleept je mee in bluesy tonen op een swingende groove.

Vrijdagavond 25 mei van 20.00 tot 23.00 uur. Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen. Tel. 020 6453945.
Wijkcentrum Alleman is te bereiken met tram 5 en metro 51 – halte Onderuit. Er is er ruime vrije parkeergelegenheid.