Tevredenheid over campagne ‘Ouder worden in Amstelveen’

De campagne ‘Ouder worden in Amstelveen’ is in de zomer van 2016 opgezet in samenwerking met de toenmalige Seniorenraad.  De actie blijkt volgens de gemeente Amstelveen goed te zijn verlopen. Zo heeft de Boodschappenplusbus aangegeven een aantal nieuwe gebruikers te hebben en ook  werd de speciale website www.amstelveen.nl/ouderen goed bezocht.

Wethouder Zorg Herbert Raat: “Toen de Seniorenraad ons vorig jaar vroeg een campagne op te starten om onze oudere inwoners te informeren over de vele voorzieningen in Amstelveen, hebben we dit direct gedaan. De campagne was een proef, maar blijkt nu succesvol. Wat mij betreft een reden om de campagne eind dit jaar opnieuw te laten lopen.”

Op de speciale ouderenwebsite staat informatie over de verschillende voorzieningen voor ouderen in Amstelveen. Door deze te clusteren op één plek wordt het voor inwoners overzichtelijker, zodat men kan kijken wat bij hem of haar past.

Inzet van de campagne was het opstellen van een handzaam overzicht van Amstelveense voorzieningen om zo Amstelveense senioren en mensen in hun omgeving bewust te maken van de mogelijkheden binnen de gemeentegrenzen.