Wester-Amstel komt met audiotour door park en tuinen

Wester-Amstel lanceert ter gelegenheid van de elfde Amstellanddag op 11 juni een audiotour door het park en de tuinen van Wester-Amstel. Bezoekers kunnen zich laten meevoeren op een wandeling langs de mooiste plekjes en uitzichten van de oudste buitenplaats van het Amstelland. Onderweg verhaalt de rentmeester, nazaat van de laatste bewoners, over de vele gebeurtenissen die zich hier sinds 1662 hebben afgespeeld. Kleurrijke bewoners, merkwaardige voorvallen en historische doorkijkjes, komen allemaal aan bod.

Nu al kunnen bezoekers genieten van een 17e eeuwse buitenplaats met prachtige tuinen, een monumentaal park en vele culturele evenementen. Met de authentieke en onderhoudende verhalen van de audiotour wordt een bezoek nóg leuker. De audiotour duurt ongeveer een uur. Hij is te downloaden via de website www.westeramstel.com. De audiotour is beschikbaar in zowel een Nederlandstalige als een Engelstalige versie en werkt op Android, IOS en Windowsmobile.

Wester-Amstel is gelegen aan de Amsteldijk Noord 55 in Amstelveen. Het park is geopend voor bezoekers op werkdagen van 9:00 tot 16:30 en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:30. In het park zijn diverse banken en picknickgelegenheden. Ook vinden er regelmatig exposities, lezingen en concerten plaats. Voor meer informatie over de audiotour en evenementen, kijk op www.westeramstel.com.