Workshop ‘Cartoons’ origami voor kinderen in de bieb

In Japan doen ze het al meer dan honderd jaar en noemen het ‘origami’. Van een vierkant blaadje papier – welke kleur dan ook – de mooiste vormen vouwen. Kleine kunstwerkjes van papier worden dat. In bibliotheek Amstelveen Stadsplein kun je op zondag 14 mei aanschuiven bij een feestelijke Origami Workshop. De begeleiding is in handen van de Japan Women’s Club met ‘Cartoons’ als thema.

Ouders mogen een half uurtje even iets voor zichzelf doen met een kopje koffie of een tijdschrift in een hoekje van de bieb, terwijl de kinderen iets moois met deze Japanse papierkunst maken.
Als het kunstwerk af is staat er limonade en een kleine, Japanse verrassing voor de makers klaar.

De origami workshop is op zondag 14 mei van 13.30 uur tot 16.30 uur in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Leeftijd: 6 t/m 12 jaar. Toegang gratis – reserveren niet nodig. De laatste inloop is om 16.00 uur.