Zaterdag 33ste editie Amstelveens Horeca Toernooi

Het Amstelveense Horeca Toernooi komt er weer aan. Op zaterdag 27 mei gaan  voor de 33ste keer verschillende horecabedrijven uit Amstelveen in een voetbaltoernooi met elkaar de strijd aan. De activiteiten vinden plaats op het complex van voetbalvereniging RODA ’23 aan de Noorddammerweg in Amstelveen (Bovenkerk). Rond 11.00 uur gaan de wedstrijden van start en naar verwachting zal 17.00 uur de finale plaatsvinden.

Het toernooi is een initiatief van enkele Amstelveense horeca-beheerders. Het toernooi bestaat uit 2 categorieën, het horecatoernooi voor elftallen en het zeventallen toernooi voor 35-plussers.

Ieder jaar is er weer een groot aantal deelnemende teams van de partij. De winnaar van het allereerste toernooi, Abina, is nog steeds een trouwe deelnemer, maar ook diverse andere teams doen al vele jaren mee (sommige zelfs in beide categorieën). In 2016 was Café De Manen de winnaar bij het horecatoernooi voor elftallen en het zeventallentoernooi voor 35-plussers werd vorig jaar gewonnen door Grand Café ’t Oude Dorp.