Zoektocht naar Amstelveense ondernemer van het jaar

Het startschot voor de Amstelveense Ondernemer van het jaar verkiezing is op maandag 15 mei gelost. Uit initiatief van Ondernemingsvereniging Amstelveen (OA) en de Gemeente, in samenwerking met Rabobank, AmstelveenZ en KPMG, kunnen alle Amstelveense MKB-ondernemingen in drie categorieën (klein, middelgroot, startup )meestrijden voor de titel.

Darshan van Egmond, directeur van de OA: “Al jaren ontmoet ik ondernemers die hun bedrijven met passie runnen. En ik word nog regelmatig verrast door bijvoorbeeld een onderscheidend aanbod, een innovatief idee of een mooie keuze van een bedrijf. Met de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar willen wij deze bedrijven de erkenning geven die zij verdienen. En zo kan iedereen met trots kennis nemen van deze uitblinkers.”

Ook het team Economische Zaken van de Gemeente Amstelveen is enthousiast. Wethouder Maaike Veeningen: “Deze verkiezing laat zien hoeveel geweldige bedrijven de stad telt. Als ik aan het eind van de rit de finalisten op het podium zie staan, ben ik echt trots.”

De finale van de eerste editie van deze verkiezing vindt plaats op 14 november bij KPMG in Amstelveen. Op deze avond wordt bekend gemaakt welke ondernemer de beste is binnen zijn categorie, wie de winnaar is van de publieksprijs en welke onderneming twee jaar lang de titel ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017/2018’ mag dragen. De kaartverkoop voor deze avond start in juni op de website www.ovhj-amstelveen.nl.

Foto: Anko Stoffels