Zwaargewonde snorfietser aangetroffen

Op de Bovenkerkerweg tussen Amstelveen en Uithoorn in, is vannacht op het fietspad een zwaargewonde snorfietsbestuurder aangetroffen.

Vooralsnog lijkt men uit te gaan van een eenzijdig ongeval. Auto’s die voorbijreden zagen het slachtoffer liggen, en schoten direct te hulp. In de paniek werden de hulpdiensten aanvankelijk naar de Legmeerdijk in Amstelveen gestuurd, maar dit kon op tijd worden gewijzigd naar de goede locatie.

Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om het zwaargewonde slachtoffer te behandelen. Deze is vervolgens overgebracht onder begeleiding van de trauma-arts naar het VU Medisch Centrum.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie gaat technisch onderzoek verrichten naar de oorzaak van het incident.

Foto’s: KaWijKo Media