Amstel Gospel Choir en Filomila in Openluchttheater Elsrijk

In het Openluchttheater Elsrijk (achter de Kruiskerk) wordt zondagmiddag 25 juni een Korenmiddag gehouden. Het theater is open om 14.30 uur en de aanvang is 15.00 uur. De toegang bedraagt € 5,-.

Deze korenmiddag kunt u genieten van twee geweldige koren:

Grieks koor Filomila
Vierstemmig zangkoor Filomila uit Amsterdam bestaat bijna tien jaar. Hun repertoire bestaat uit klassieke Griekse liederen, van grote componisten als Mikis Theodorakis. Ook volksmuziek en operacomposities worden uitgevoerd. Filomila staat sinds 2009 onder de bezielende leiding van de Yiorgo Moutsiaras. De geboren Griek is een veelzijdig muzikaal talent. Hij dirigeert, speelt uitstekend piano, arrangeert (de meeste) liederen zelf en soleert bovendien tijdens concerten vaak met zijn fraaie tenorstem. Filomila heeft onder de directie van Moutsiaras met veel succes optredens verzorgd op tal van podia in de regio.

Amstel Gospel Choir (foto)
Het meest swingende gospelkoor o.l.v. dirigent Vladimir Pairel. Hun repertoire bestaat uit swingende gospelsongs, moderne popmuziek met een gospeltintje en mooie ballads met een gospelsound. Een enthousiaste en warme groep zangers en zangeressen die het publiek weten te raken!