Bacchusfestival weer terug in het Amsterdamse Bos

Voor de liefhebbers van muziek en gastronomisch genoegen ontkurkt Bacchus de komende weekenden zijn flessen in het Amsterdamse Bos.

Van 9 tot 11 juni en 16 tot 18 juni vindt namelijk het Bacchusfestival plaats. Met een glas in de hand kan de bezoeker genieten van wijnen uit alle streken van de wereld. Naast de wijn presenteren sterrenchefs culinaire hoogstandjes en wordt er gezorgd voor een sfeervolle muzikale omlijsting.
Met een silent disco en een schminkartiest is er ook aan de jongste bezoekers gedacht.  Zelfs hondenbezitters hoeven de  trouwe viervoeter niet thuis te laten. Huisdier en baasje kunnen worden vastgelegd op de gevoelige plaat.

Het festivalterrein opent de vrijdagen om 16:00 uur en de overige dagen om 14:00 uur. Vrijdag en zaterdag sluit het festival om 23:00 uur en zondag om 21:00 uur. Kaarten zijn online en bij deelnemende wijnwinkels verkrijgbaar. Vroege vogelkaarten zijn uitverkocht. Regulier entree kost € 15,00. Een “Dik Voor Mekaar” kaart is één dag entree, een glas gevuld met bubbels bij binnenkomst en 10 munten voor eten en drinken. Deze kaart kost € 50,-. Alle prijzen zijn exclusief fee. Er is een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar aan de deur.

Meer informatie hier.