Belevingscentrum Amstelveen opent zijn deuren

Belevingscentrum Amstelveen InZicht opent zondag 18 juni zijn deuren voor het publiek. Geïnteresseerden kunnen er terecht voor informatie over het werk aan de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en het Stadshart. Ook kan hier het Amstelveen van de ‘nabije toekomst’ worden ‘beleefd’.

Verantwoordelijk voor het belevingscentrum zijn gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram van de gemeente Amsterdam. Vanuit Amstelveen InZicht informeren zij omwonenden en geïnteresseerden over de projecten, organiseren zij excursies, presentaties en informatiebijeenkomsten. Ook houden omgevingsmanagers en communicatieadviseurs van de organisaties wekelijks spreekuur in het centrum.

Tijdens het Stadspleinfestival op zondag 18 juni vindt de feestelijke opening plaats. Vanaf 13.15 uur is iedereen welkom op de tweede etage van Stadsplein 103, boven de bibliotheek. Na de officiële openingshandeling blijft het centrum tot 17.00 uur open voor publiek.

De reguliere openingstijden van Amstelveen InZicht zijn woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur, donderdag van 12.00 – 20.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 – 17.00 uur. Meer informatie, activiteiten en nieuws over de drie grote projecten zijn te vinden op de website van Amstelveen Inzicht: www.amstelveeninzicht.nl.