Bezoekers Stadshart Amstelveen zamelen 1541 verjaardagsboxen in

De bijzondere inzamelingsweek voor Stichting Jarige Job in Stadshart Amstelveen is een groot succes geworden. Zondagmiddag werd tijdens de feestelijke afsluiting van de actieweek de opbrengst bekend gemaakt; er zijn 1541 verjaardagsboxen ingezameld in de speciale pop-up Jarige Job Shop. Huib Lloyd, voorzitter van Stichting Jarige Job kreeg een cheque overhandigd uit handen van Ben Verheijen (manager winkelcentrum Stadshart Amstelveen). De kinderen werden door Huib Lloyd bedankt voor hun bijdrage.

“We zijn ontzettend blij met de opbrengst van de actieweek! 1541 gevulde verjaardagsboxen betekent dat net zoveel kinderen de mogelijkheid krijgen om hun verjaardag te vieren. Een geweldig resultaat. Het is hartverwarmend om te zien dat mensen het goede doel een warm hart toedragen en in grote getale een bijdrage hebben geleverd. We danken iedereen die een donatie heeft gedaan en Stadshart Amstelveen voor de samenwerking,” aldus Huib Lloyd van Stichting Jarige Job.

Foto: Anko Stoffels