Bijeenkomst ‘Werken en borstvoeding’ door Mama Café Amstelveen

“Kan ik wel borstvoeding blijven geven, als ik weer ga werken?” Op deze en andere vragen geeft Mirjam Baruch- erkend specialist op het gebied van borstvoeding – antwoord tijdens het Mama Café Amstelveen op vrijdag 9 juni in Foodbar Day.

Al bijna 40 jaar is Mirjam Baruch verpleegkundige, waarbij ze altijd op couveuse-, kraam-, kinderafdelingen en verloskamers heeft gewerkt. De band tussen moeder en kind is heel speciaal, daar is Mirjam door gefascineerd en heeft ze haar kennis vergroot door opleidingen. Sinds enkele jaren is ze ook lactatiekundige.

Op vrijdag 9 juni zal Mirjam een korte presentatie geven met als onderwerpen: de wet- en regelgeving rondom borstvoeding en werken, het gebruiken van kolfapparaten en hoe moedermelk te bewaren. Natuurlijk is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen aan Mirjam en het uitwisselen van ervaringen met andere moeders.

Het Mama Café is een landelijk begrip en sinds dit jaar ook in Amstelveen. Day Foodbar aan het Stadsplein 52 gaat speciaal voor het Mama Café een uur eerder open om 10 uur op de eerste vrijdag van de maand. Met uitzondering van mei en juni, dan is het Mama Café op de tweede vrijdag van de maand.

Alle ouders en medeopvoeders zijn welkom om in een informele ontspannen setting informatie met elkaar uit te wisselen.

Meer informatie en het gehele jaarprogramma is te vinden op www.jongeoudersinamstelveen en op de facebook pagina van Mama Café Amstelveen.