Dag van het Dagboek Boekhandel Blankevoort

Het Nederlands Dagboekarchief en Boekhandel Blankevoort in Amstelveen vieren de Dag van het Dagboek, op maandag 12 juni, de verjaardag van Anne Frank.

Op haar dertiende verjaardag mocht Anne van haar ouders een dagboek uitzoeken. Dit gebeurde bij Boekhandel Blankenvoort, destijds gevestigd aan de Amsterdamse Zuider Amstellaan, die nu Rooseveltlaan heet.
In de zelfde winkel, wordt op 12 juni de Dag van het Dagboek gevierd met om 16.00 uur een interview met journaliste en schrijfster Marjo van Soest. Ook lezen medewerkers van het Nederlands Dagboekarchief voor uit de nieuwste publicatie van het archief, waarin ‘Verliefdheid’ centraal staat.

Aanmelden via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694
Boekhandel Blankevoort, Rembrandtweg 649-651, Amstelveen