Eigen Kracht Team en Amstelveenvoorelkaar bundelen krachten voor KKP bewoners

Vanaf maandag 19 juni kunnen bewoners van het Keizer Karelpark met al hun vragen over hulp van een vrijwilliger en vrijwilligerswerk terecht bij het spreekuur van het Eigen Kracht Team. Dit spreekuur vindt plaats van ma t/m vrij van 10.00 uur tot 11.00 uur in de Buurtkamer in het MOC gebouw aan de Lindelaan 75.

Eigen Kracht Team
Activiteiten coördinator  buurtkamer KKP Dorien Mijksenaar zegt over de samenwerking: “Met het Eigen Kracht Team willen wij mensen helpen met het vinden van antwoorden op vragen en problemen. Het Eigen Kracht Team is een samenwerkingsverband van AanZ-Amstelland, de wijkcoach en de Buurtkamer. Het doel van Amstelveenvoorelkaar, het bij elkaar brengen van vraag in aanbod van vrijwillige hulp in de buurt, vinden wij een mooie aanvulling hierop.”

Amstelveenvoorelkaar
Amstelveenvoorelkaar is de online marktplaats waar inwoners en organisaties uit Amstelveen elkaar kunnen vinden en helpen. Bijvoorbeeld met een klusje in huis, de boodschappen, vervoer, of door samen op stap te gaan.  Bewoners die niet zo handig zijn met de computer, of bewoners die het fijn vinden dat er even iemand met hen meekijkt, kunnen naast de spreekuren op het Raadhuis, nu ook terecht bij het Eigen Kracht Team. Margo Rijerkerk, projectleider Amstelveenvoorelkaar, is blij met de samenwerking: “Zo brengen we Amstelveenvoorelkaar dichter naar de inwoners van Amstelveen.”

Meer informatie: www.amstelveenvoorelkaar.nl