EnergieOntbijt: zelf eenvoudig energie besparen

Vrijdagochtend 7 juli houdt de gemeente Amstelveen samen met NEWNRG en Duurzaam Amstelveen het derde EnergieOntbijt. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om van 9 tot 11 uur ideeën en tips uit te wisselen over eenvoudig en goedkoop energiebesparen in huis. Het ontbijt vindt plaats bij Ateliers 2005 aan de Van Weerden Poelmanlaan 4 in Amstelveen.

BBA-wethouder Peter Bot (Duurzaamheid): “We zijn de EnergieOntbijten gestart om het gesprek over duurzaamheid in Amstelveen op gang te brengen en mensen met interesse in dit onderwerp bij elkaar te brengen. Dat is goed gelukt. We zien dat Amstelveners elkaar weten te vinden en dat er nieuwe initiatieven ontstaan. Zo is een aantal Amstelveense scholen bezig een onderlinge wedstrijd te organiseren om zoveel mogelijk energie te besparen.”

Om het onderwerp voor iedereen toegankelijk te maken, staat dit laatst geplande ErnergieOntbijt in het teken van eenvoudig besparen van energie. Dat kan ook zonder investeringen in duurzame maatregelen. Tijdens het ontbijt van vrijdag 7 juli wisselen (ervarings)deskundigen en buurtbewoners tips & trics uit op dit gebied. Aan deelname aan het ontbijt zijn geen kosten verbonden.

Wilt u ook meeontbijten en aan het gesprek deelnemen? Meld u aan via thijs@newnrg.nl. U bent van harte welkom en kunt inlopen vanaf 08.30 uur.